Jeleuri Clementine & prosecco
Jeleurile Clementine & prosecco ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de gelatină, suc de clementină, prosecco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 141 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jeleuri De Clementină, Rodie Și Fructul Pasiunii, Jeleuri De Mere, și Jeleuri de căpșuni.
Instrucțiuni
Puneți foile de gelatină într-un castron cu apă rece pentru a se înmuia câteva minute. Puneți 100 ml suc de clementină într-o tigaie mică și încălziți ușor. Când gelatina se simte moale și sucul doar fierbe, scoateți sucul de pe foc și stoarceți orice exces de apă din foile de gelatină. Aruncați foile în sucul fierbinte și rotiți-le pentru a se topi. Asigurați-vă că nu există bulgări vizibile de gelatină înainte de a trece la etapa următoare.
Se amestecă sucul fierbinte în restul sucului cu prosecco, apoi se transferă într-un ulcior.
Se toarnă între 6 pahare mici. Așezați jeleurile într-o tavă sau vas mic, acoperiți cu o foaie de folie alimentară și răciți cel puțin 4 ore (sau până la 48 de ore) până când sunt setate.
Când sunteți gata de servire, folosiți o pereche de pensete pentru a pune cu grijă o bucată de frunză de aur pe suprafața fiecărui jeleu.