Jeleuri Clementine & prosecco

Jeleuri Clementine & prosecco
Jeleurile Clementine & prosecco ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 47 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de gelatină, suc de clementină, prosecco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 141 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Jeleuri De Clementină, Rodie Și Fructul Pasiunii, Jeleuri De Mere, și Jeleuri de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Puneți foile de gelatină într-un castron cu apă rece pentru a se înmuia câteva minute. Puneți 100 ml suc de clementină într-o tigaie mică și încălziți ușor. Când gelatina se simte moale și sucul doar fierbe, scoateți sucul de pe foc și stoarceți orice exces de apă din foile de gelatină. Aruncați foile în sucul fierbinte și rotiți-le pentru a se topi. Asigurați-vă că nu există bulgări vizibile de gelatină înainte de a trece la etapa următoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ClementinăSuc De Clementină
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă sucul fierbinte în restul sucului cu prosecco, apoi se transferă într-un ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se toarnă între 6 pahare mici. Așezați jeleurile într-o tavă sau vas mic, acoperiți cu o foaie de folie alimentară și răciți cel puțin 4 ore (sau până la 48 de ore) până când sunt setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
4
Când sunteți gata de servire, folosiți o pereche de pensete pentru a pune cu grijă o bucată de frunză de aur pe suprafața fiecărui jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista