Jambalaya

Jambalaya
Rețeta Jambalayan este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $1.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 271 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână orez fiert, sare, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați cuptorul olandez de 4 litri cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. În cuptorul olandez, gătiți cârnații aproximativ 2 minute, amestecând constant, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți cârnații din cuptorul olandez; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția orezului și sosului de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă orezul; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se amestecă cârnații; se încălzește până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6
Se servește cu sos de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista