Homar fiert cu legume Macedonia
Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 161 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, boabe de piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Macedonia Di Frutta, Homar fiert cu unt cu roșii proaspete, și Ulei de măsline-vițel Braconat cu șnițel de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și spălați 2 morcovi cu blaturi și 3 napi cu blaturi. Spălați și desfaceți 2 pumni de fasole franceză.
Tăiați aceste legume în zaruri foarte mici (brunoise).
Scoateți o mână de mazăre proaspătă.
Încălziți apa sărată într-o cratiță și pregătiți un castron cu apă și cuburi de gheață.
Scufundați toate legumele în apa clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți-le și scufundați-le în apa cu gheață.
Se scurge încă o dată, se pune într-un castron mare și se lasă deoparte.
Se toarnă 3 litri de apă și 1 3/4 căni de vin alb într-o oală mare de gătit.
Adăugați 10 boabe de piper negru și dați la fiert. Puneți un homar de 1 1/2 lire în lichid, puneți capacul și gătiți timp de 5 minute odată ce revine la fierbere.
Scoateți homarul și, de îndată ce nu arde fierbinte, scoateți coada, coatele și ghearele.
Îndepărtați vena intestinală neagră. Luați sacul de nisip din cap și colectați coralul.
Tăiați coaja capului și a cozii pe jumătate pe lungime. Clătiți-le și uscați-le.
Tăiați carnea și adăugați-o în vasul cu legume.
Tăiați, spălați și tocați mărunt 2 scallions și puneți-le într-un castron.
Adăugați coralul de homar, 1/2 cană de iaurt în stil grecesc, sucul unei lămâi neacoperite, puțin din coaja rasă și un vârf de Piment D ' Espelette sau boia fierbinte. Gustați și corectați condimentele cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă acest sos în castronul de legume și homar. Se amestecă ușor, apoi se distribuie acest amestec în cojile jumătăților de cozi și jumătăți de capete.
Aranjați pe un vas și păstrați la rece până la servire.
Retipărit cu permisiunea Nature: Simple, Healthy, and Good de Alain Ducasse, 2009 Rizzoli International Publications, Inc.