Halibut Prăjit Secret

Halibut Prăjit Secret
Halibutul prăjit Secret ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 696 calorii, 26g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Un amestec de ulei vegetal, muștar, sare de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ingredientul Secret( hamsie): Halibut fiert în ulei de măsline W, Secretul orezului prăjit cu șuncă, și Secretul orezului prăjit cu șuncă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista