Reteta Gumbo Vegetarian Roasted Foc poate fi facuta in aproximativ 2 ore . O porție conține 161 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca aperitiv. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor creole. Mergeți la magazin și luați fasole, păstârnac, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 62 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 71% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată Cobb din Caraibe cu vinaigretă de ananas prăjită la foc , supă de tortilă de pui cu roșii prăjite la foc și chutney de roșii prăjite la foc .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
2
Aranjați ardeii serrano, banana și jalapeno pe o foaie de copt și puneți la cuptor. Urmăriți cu atenție și prăjiți doar până când pielea se înnegrește și se formează, timp de 4 până la 5 minute. Întoarceți ardeii și continuați să fierbeți până când toate părțile sunt înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Felii Subțiri De Salam
(bucăți De 1 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
3
Scoateți ardeii din cuptor și puneți într-o pungă de hârtie sigilată la abur. După 15 până la 20 de minute, scoateți ardeii din pungă și îndepărtați pielea neagră crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Proaspăt Tocat Sau 1-1/4 Lingurițe De Oregano Uscat
4
Scoateți tulpinile și semințele din ardei, tocați grosier și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Salam
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Conserve (20 Uncii Fiecare) Bucăți De Ananas, Scurse
5
Încinge uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu până când un praf de făină presarat peste ulei începe să bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Stropi Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Borcan Mărar Felii De Murături
6
Se amestecă restul de făină și se gătește, amestecând continuu, până când amestecul este bine omogenizat și maro închis, aproximativ 20 de minute. Odată ce devine maro închis, scoateți roux-ul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Puneți 2 linguri de ulei de canola într-o oală adâncă de supă și încălziți la foc mediu-mare. Când uleiul este pe punctul de a fuma, amestecați țelina cu jumătate din ceapă și ardeiul gras. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede si ceapa este transparenta, aproximativ 5 minute. Se amestecă 1/4 cană de bulion de legume în oală. Acoperiți și fierbeți până când aproape tot lichidul se evaporă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Taitei Rigatoni Uscati
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
La 5 Dovlecei Medii, Feliați
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
1-1/2 Kilograme șuncă Complet Fiartă, Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
Se amestecă ardeiul serrano, banana și ardeiul jalapeno, împreună cu ardeii grasi și ceapa nefierți, usturoiul, condimentele Cajun, pudra de pile de boia afumată, în ardeii și ceapa fierte. Amestecați roux-ul și 1 cană de bulion în amestecul de legume până când roux-ul se dizolvă. Acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Taitei Rigatoni Uscati
Pulbere De Fișier
La 5 Dovlecei Medii, Feliați
Felii Subțiri De Salam
(bucăți De 1 Inch)
Ulei De Canola Pentru Prăjire
1-1/2 Cani De Mustar Preparat
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
9
Adăugați roșiile, cartofii dulci, păstârnacul, fasolea roșie, mazărea cu ochi negri, bame și bulionul rămas. Se fierbe la foc mic încă 30 de minute. Asezonați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Asezonat în Stil Italian
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fasole Roșie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Păstârnac
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime