Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson
Gratinul de roșii și ierburi al lui James Peterson ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 193 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $1.72 pe portie. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline, capere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Ardeiul iute murat al lui James Peterson, Gnocchi cu spanac de James Peterson, și Gătit fin Vichyssoise de James Peterson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați roșiile în jumătate de sus în jos și tăiați fiecare dintre jumătăți în 4 pene. Folosiți degetul mare și arătătorul pentru a împinge semințele din fiecare dintre pene. Aruncați pene de roșii cu sarea grosieră și scurgeți-le într-o strecurătoare timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Se presară frunzele de busuioc cu 2 lingurițe de ulei de măsline și se toacă grosier. (Uleiul ajută la prevenirea înnegririi frunzelor.) Combinați imediat busuiocul cu uleiul de măsline rămas într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți și o treime din amestecul de busuioc într-un vas oval gratinat sau un vas de copt pătrat suficient de mare pentru a ține roșiile într-un singur strat. Aranjați roșiile în vas, suprapunându-le ușor dacă este necesar. Puneți o a doua treime din amestecul de busuioc peste roșii și presărați peste parmezan. Dacă utilizați oricare dintre celelalte toppinguri, aranjați-le deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți timp de 1 până la 1 1/2 ore, până când nu mai rămâne lichid în vasul de copt și s-a format o crustă ușoară deasupra. Dacă brânza sau toppingurile încep să devină prea maronii înainte ca lichidul să se evapore, opriți cuptorul și coaceți ceva mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Ungeți cu amestecul de busuioc rămas și serviți imediat.