Grand Marnier Souffl 8s
Grand Marnier souffl ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 319 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fursecuri amaretti, grand marnier, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fierbinte Grand Marnier Souffl 8s, Grand Marnier souffl 8 pentru doi, și Grand Marnier pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Ungeți Generos ramekinele și acoperiți-le cu zahăr, eliminând excesul. Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Într-un castron mic, amestecați împreună 4 linguri de unt și făină pentru a forma pastă.
În al doilea castron mic, se amestecă împreună Grand Marnier și sirop simplu.
Adăugați fursecuri, aruncând ușor pentru a acoperi și lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Transferați laptele într-o cratiță mare. Împărțiți 1/2 fasole de vanilie pe lungime și răzuiți semințele în lapte.
Adăugați fasole. Se pune la foc moderat și se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă în amestecul de unt-făină. Reveniți la foc moderat și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă și se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă gălbenușurile și 1 albus de ou.
Transferați baza souffl-ului în vasul mare și aruncați fasolea de vanilie.
În al doilea castron mare, folosind mixerul electric, bateți restul de 4 albușuri doar până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr.
Bateți 1/4 de albușuri bătute în baza souffl pentru a ușura. Îndoiți ușor, dar bine, în albii rămași.
Puneți 1/2 din aluat în ramekins, umplând fiecare la jumătate. (Alternativ, lingura aluat în pungă mare de patiserie și țeavă în ramekins.)
Transferați 2 cookie-uri înmuiate în fiecare ramekin. Se acoperă cu aluatul rămas. Aranjați ramekins la cel puțin 1 1/2 inci distanță într-o tigaie mare și adăugați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la 2/3 laturi ale ramekins.
Coaceți souffl-ul până la puf și auriu, 20 până la 25 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați ramekins în raft. Cerneti zaharul cofetarilor, apoi transferati ramekins pe farfurii de desert. Cu 2 furci, trageți centrul deschis al fiecărui souffl si se toarna unele CR anglaise crincormme în deschidere.