Glisoare De Pui De Bivol La Grătar
Gratar Buffalo pui Sliders ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 132 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui, scallion, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Glisoare De Pui De Bivol La Grătar, Glisoare De Pui Buffalo, și Glisoare De Pui Buffalo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sosul fierbinte și untul într-o pungă de plastic resigilabilă medie și amestecați pentru a combina.
Adăugați puiul și sigilați punga, apăsând orice exces de aer. Întoarceți punga pentru a acoperi puiul uniform.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f). Între timp, faceți slaw.Curățați morcovii și radeți-i pe găurile mari ale unei răzătoare de cutie; transferați într-un castron mare. Înjumătățiți tulpinile de țelină pe lungime, tăiați-le foarte subțire în cruce și adăugați-le în castron.
Adăugați smântâna, brânza albastră, sosul fierbinte și scallion și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte în timp ce grătați puiul.Când grătarul este gata, scoateți puiul din marinată, lăsând orice exces să picure și aruncați marinada.
Așezați puiul pe grătar și închideți grătarul. Gătiti, răsturnând puiul după aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți până la fiert, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Scoateți pe o farfurie curată și cort cu folie.
Așezați chiflele tăiate în jos pe grătar și prăjiți până când apar semne de grătar în partea de jos, aproximativ 1 până la 2 minutes.To asamblați, Așezați 1 bucată de pui pe fiecare coc de jos. Împărțiți slaw-ul peste pui și închideți cu chiflele de sus.