Ghirardelli Turta Tripla Cu Trufe De Ciocolata

Ghirardelli Turta Tripla Cu Trufe De Ciocolata
Ghirardelli tort de trufe de ciocolată triplă de la unu la unu necesită aproximativ 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 857 calorii. 175 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare, chipsuri de ciocolată semi-dulci ghirardelli, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fursecuri Triple Cu Trufe De Ciocolată, Triple Ciocolată Trufe Cheesecake Cookie-Uri, și Ghirardelli Tort De Ciocolată Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Aranjați un suport în centrul cuptorului. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 9 x 2 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În partea de sus a unui cazan dublu sau într-un vas termorezistent peste apă abia fierbinte, topiți chipsurile de ciocolată semi-dulci și untul, amestecând ocazional până se omogenizează. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, într-un castron mare cu un mixer electric echipat cu atașamentul de bici, bateți ouăle și sarea la viteză medie până când se dublează în volum, aproximativ 5 minute. Îndoiți ușor ouăle bătute, o treime la un moment dat, în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Pregătiți o baie de apă pentru tort așezând tigaia pentru tort într-o tigaie mai mare și umplând tigaia mare la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu apă fierbinte, dar nu clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei și este așezat în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți tigaia din Baia de apă într-un suport de răcire și răciți tortul complet în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte. Pentru a scoate tortul din tigaie, înmuiați tigaia în apă caldă la jumătatea părților laterale și rulați o spatulă metalică subțire în jurul interiorului tigaiei. Inversați pe o farfurie pentru a desface și a îndepărta hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Pentru a pregăti ganache, aduceți smântâna grea la foc mic într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se toarnă crema încălzită peste chipsurile de ciocolată cu lapte. Se amestecă ușor până se omogenizează și se lasă să se răcească ușor. Când ganache-ul este încă cald la atingere, se toarnă deasupra tortului și se întinde cu o spatulă offset pentru a acoperi uniform (vor mai rămâne niște ganache.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu LapteChipsuri De Ciocolată Cu Lapte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
10
Se răcește tortul până se fixează ganache, aproximativ 30 de minute. Pentru a garnisi, radeți bara de ciocolată albă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista