Ghirardelli tort de migdale de nucă de cocos cu chipsuri de ciocolată
Ghirardelli tort de migdale de nucă de cocos cu chipsuri de ciocolată este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 354 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, albușuri de ou, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Migdale De Nucă De Cocos Cu Chipsuri De Ciocolată, Bile de unt de migdale cu nucă de cocos și chipsuri de ciocolată, și Fursecuri de migdale cu chipsuri de ciocolată și nucă de cocos.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele, sarea și 1/4 cană de zahăr la consistența firimiturilor. Pune deoparte.
Bateți albușurile de ou, vanilia și smântâna de tarter la viteză mare până când dețin o formă moale. Bateți treptat în restul de 1/2 cană de zahăr până când albușurile de ouă sunt rigide, dar nu uscate.
Transferați într-un castron mare. Îndoiți amestecul de migdale. Puneți deoparte 1/4 cană din chipsurile de ciocolată pentru a stropi deasupra tortei. Îndoiți chipsurile de ciocolată rămase și nuca de cocos în aluat. Răzuiți aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l uniform.
Se presară cu chipsurile de ciocolată rezervate.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când torta este umflată și aurie, iar marginile încep să se micșoreze de pe părțile laterale ale tigaiei. Se răcește pe un raft.
Pentru a servi, bateți crema cu vanilie și zahăr.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și transferați tortul într-un platou de servire.
Serviți felii de torte cu frișcă și fructe de pădure coapte, dacă doriți.