Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta
Gatiti cartea: supa de sfecla cu Fetan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 143 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 sfeclă, brânză feta greacă, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă, și Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați sfecla; radeți-le grosier (sau tăiați-le în zaruri mici).
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare; saut si ceapa cateva minute, pana se inmoaie.
Adăugați sfecla și bulionul; aduceți la fierbere.
Se condimentează ușor cu sare și piper; se fierbe ușor 7 până la 10 minute, până când sfecla este fragedă. Se amestecă sosul de roșii, se transferă într-un blender și se procesează până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Reîncălziți supa până când este complet fierbinte, dar nu fierbe. Împărțiți între boluri calde;presărați feta peste.
Se servește cu pâine crustă.