Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta

Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta
Gatiti cartea: supa de sfecla cu Fetan este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 143 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați până la 4 sfeclă, brânză feta greacă, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla, Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă, și Gatiti cartea: sfecla fiarta cu verdeata de sfecla si ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați sfecla; radeți-le grosier (sau tăiați-le în zaruri mici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare; saut si ceapa cateva minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sfecla și bulionul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se condimentează ușor cu sare și piper; se fierbe ușor 7 până la 10 minute, până când sfecla este fragedă. Se amestecă sosul de roșii, se transferă într-un blender și se procesează până se omogenizează. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Reîncălziți supa până când este complet fierbinte, dar nu fierbe. Împărțiți între boluri calde;presărați feta peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista