Gatiti cartea: napi cu slanina afumata

Gatiti cartea: napi cu slanina afumata
Rețeta gătește cartea: napi cu slănină afumată ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această garnitură are 214 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați slănină, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de castraveti si napi cu Yuzu, Cum să gătești napi, și Gatiti Cartea: Verde Roz.

Instrucțiuni

1
Spălați verdeața de nap în apă rece și scurgeți-o bine. Repetați procesul de două ori, asigurându-vă că toată nisipul nisipos este îndepărtat de pe frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi VerziNapi Verzi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Tăiați și aruncați tulpinile dure și orice verdeață decolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3
Așezați slănina într-un vas mediu cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mic. Adăugați treptat verdeața, amestecând să se ofilească înainte de a adăuga un alt lot, până când toate verdeața sunt în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când verdele este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5
Completați fiecare porție de verdeață cu câteva liniuțe de sos de piper sau serviți sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
VerziiVerzii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Doar
7
Adăugați Sos De Piper Verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
VerziiVerzii
8
Ingrediente
9
1 buchet de ardei amestecați(dimensiunea recipientului determină cantitatea, căldura dorită dictează varietatea)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
10
2 părți oțet balsamic alb
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic AlbOțet Balsamic Alb
11
1 parte oțet de mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
12
Încălziți un recipient de sticlă scufundându-l în apă fierbinte (acest lucru va împiedica crăparea sticlei atunci când se adaugă oțet fierbinte). Spălați bine ardeii și umpleți-i ușor în recipientul de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Se toarnă ambele oțeturi într-o cratiță nereactivă de dimensiuni medii și se gătește la foc mediu-mare. Când ajunge la fierbere, turnați oțetul fierbinte peste ardei, umplând recipientul. Acoperiți borcanul și lăsați-l deoparte la temperatura camerei timp de câteva zile pentru a permite oțetului să absoarbă aromele de piper. Păstrați sosul într-un borcan bine acoperit timp de până la 2 luni la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista