Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Mac and Cheese with Soubise. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 366 calorii. Dacă aveți la îndemână pesmet panko, boia de ardei, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 346 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: brânză Pimento, Gatiti cartea: Carroty Mac și brânză, și Gatiti cartea: brânză Bourekas.
Instrucțiuni
1
Faceți Soubise: topiți jumătate de unt într-o tigaie medie la foc mediu și adăugați ceapa și un vârf de sare cu patru degete. Gatiti, amestecand pana cand ceapa este frumos caramelizata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Într-o cratiță mică la foc mediu, topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați șalota și un vârf de sare cu trei degete și gătiți până când o parte din apă a fiert din unt, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați făina, amestecați pentru a o amesteca cu untul și gătiți până când amestecul a căpătat o aromă prăjită, câteva minute. Bateți treptat laptele și amestecați cu o lingură sau o spatulă de lemn cu margini plate, pentru a vă asigura că făina nu se lipește de fundul tigaiei, până când sosul se fierbe și se îngroașă, încă câteva minute. Se amestecă un vârf de sare cu trei degete, oțetul de vin alb, sherry, sosul de pește, muștarul uscat, piperul negru, nucșoara, cayenne și boia afumată (dacă se utilizează).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pudră De Muștar
Sos De Pește
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa în sos și amestecați până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Transferați sosul într-un blender și procesați până când este pur și simplu, sau pur și pur în tigaie cu un blender de mână. Păstrați sosul cald la foc mic. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
7
Gatiti pastele doar pana la al dente, scurgeti-le, intoarceti-le in oala. Folosiți 1 lingură de unt pentru a se întinde pe un vas de copt de 9 x 13 inci sau pe un alt vas de dimensiuni adecvate, rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Așezați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se presară jumătate din brânza COMT cuprul în soubise și se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Comte
10
Se ia de pe foc și se toarnă peste paste. Aruncați pastele și turnați-le în vasul de copt. În partea de sus cu restul COMT. Pastele pot fi coapte imediat sau mai târziu în timpul zilei sau pot fi acoperite și refrigerate până la 3 zile înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Comte
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Presărați pastele cu Parmigiano-Reggiano (dacă utilizați). Într-un castron mic, aruncați panko-ul cu restul de unt topit și întindeți-l deasupra. Se acoperă cu folie de aluminiu și se coace până se încălzește, aproximativ 30 de minute (mai mult dacă a fost răcit la frigider).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și Stafide
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Scoateți folia și coaceți până când brânza se rumeneste frumos sau porniți broilerul/grătarul și fierbeți/grătarul până când blatul se rumeneste, încă 15 până la 20 de minute.