Găluște de Butternut cu unt brun și salvie
Găluștele de Butternut cu unt brun și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 664 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână făină, salvie, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Squash Butternut Și Unt Brun De Salvie Cu Tortellini, Butternut Squash Cappellacci cu unt brun de salvie, și Taitei de dovlecei Butternut în unt brun de salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o tigaie de foi, așezați carnea de dovlecei cu fața în jos și prăjiți până când este foarte fragedă (aproximativ 45 de minute). În același timp, coaceți cartofii direct pe raftul cuptorului timp de 1 oră.
Împărțiți cartofii și lăsați să se răcească ușor sau până când le puteți manipula. Nu le lăsați să se răcească complet. Scoateți carnea cartofilor și dovleceii într-un bol și amestecați cu un masher de mână.
Se amestecă oul, sarea și nucșoara. Apoi adăugați făina și amestecați până se formează un aluat moale. Nu faceți acest lucru într-un mixer, acesta va suprasolicita aluatul.
Adăugați făină de lingură dacă este încă prea umedă.
Întoarceți-vă pe o placă făinoasă și împărțiți-o în 8 porții.
Rulați în frânghii și tăiați în bucăți de 1/2 inch. Aliniați bucățile pe o tigaie cu foi făinoase în timp ce lucrați. În acest moment le puteți îngheța pe tigaie până se solidifică, apoi transferați în pungi de top cu fermoar și depozitați în congelator.
Într-o oală mare de fierbere, apă sărată picătură ușor în găluște. Nu supraaglomera. Pe măsură ce încep să plutească, îndepărtați-le cu o lingură pliată și aruncați-le într-o baie de gheață.
Scurgeți apa și aruncați puțin ulei. A se păstra liber în recipiente până când este gata de utilizare.
Pentru a reîncălzi, într-o tigaie sotată la foc mare adăugați 1 lingură de unt moale. Gatiti pana cand untul incepe sa spumeze si sa se rumeneasca.
Adăugați 2 lingurițe de frunze de salvie și 1 cană de găluște. Gatiti inca un minut pana cand galustele sunt incalzite. Repetați până când ați dorit cantitatea de porții. Placă și blat cu parmezan proaspăt ras.