Gândac De Pepene Verde Convertibil
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți gândacul de pepene verde Convertibil acasă. Această garnitură are 83 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită căpșuni, struguri, struguri și pepene verde. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Suc De Gândaci, Watermelon FROS SRL-pepene verde congelat si vin rosu, și Cum se fac Cupcakes cu pepene verde cu pepene verde adevărat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați o felie subțire din pepene verde, astfel încât pepenele să fie plat. Folosind un cuțit mic ascuțit, marcați ușor o linie de tăiere orizontală în jurul mijlocului pepenelui, lăsând 3 in. pe fiecare parte a tijei capăt unscored pentru parbriz. Apoi, scor o linie verticală peste partea de sus a pepene galben, conectarea ambele capete ale liniei orizontale.
Folosind cuțitul lung, tăiați pepene galben de-a lungul liniei verticale de tăiere. (Opriți tăierea la linia de tăiere orizontală.) Apoi, tăiați pepenele de-a lungul liniei orizontale de tăiere. Trageți ușor partea superioară a mașinii.
Tăiați o felie subțire de la capătul porțiunii superioare pentru partea superioară convertibilă. Tăiați felia pentru a se potrivi pe coada mașinii; puneți deoparte.
Scoateți fructele din ambele porții de pepene galben; se taie în bile sau cuburi și se lasă deoparte. Atașați partea superioară convertibilă cu scobitori.
Pentru oglinzile laterale, tăiați un 1-1 / 4-in. notch din fiecare colț inferior al parbrizului.
Așezați o jumătate de căpșuni în fiecare crestătură; atașați cu scobitori. Pentru parbriz, folosind o lamă de ras ascuțită sau un cuțit mic, obțineți un scor de 3/4 in. cadru în jurul perimetrului parbrizului. Îndepărtați cu grijă coaja de pepene verde în cadrul parbrizului.
Pentru roți, atașați două felii de var cu scobitori pe fiecare parte a pepenelui.
Tăiați felia de var rămasă în jumătate. Folosind o scobitoare, așezați o porțiune centrată sub parbriz pentru o gură.
Pentru sprâncene, scoateți fructele din jumătatea rămasă; tăiați coaja în două bucăți. Pentru ochi, tăiați capetele din struguri roșii. Folosind scobitori, adăugați struguri la jumătățile de marshmallow și poziționați pe parbriz; atașați sprâncenele. Dacă doriți, adăugați un zâmbet portocaliu mandarin.
Într-un castron mare, combinați strugurii verzi și portocalele mandarine rămase cu pepene verde rezervat. Lingura în mașină.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.