Fructe Cu Ciocolată

Fructe Cu Ciocolată
Fructul înmuiat în ciocolată este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de caise, chipsuri de ciocolată semidulce, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coroană De Fructe Înmuiată În Ciocolată, Bile de fructe cu nuci înmuiate în ciocolată, și Fructe înmuiate pe un băț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; se amestecă până se omogenizează. Spear fructe cu scobitori; dip în ciocolată. Lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Moi Cu CiocolatăFursecuri Moi Cu Ciocolată
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Așezați pe hârtie cerată sau lipiți scobitori într-un bloc de polistiren pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista