Friptură prăjită cu pui cu sos de curry Redeye
Friptură de pui prăjit cu sos de curry Redeye ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 183 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, lapte, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ David ' s Chicken-friptură prăjită cu sos de ochi roșii, Cotlete de curcan prăjite cu pui cu sos de ochi roșii, și Friptură de pui prăjită cu sos.
Instrucțiuni
Într-o farfurie de plăcintă, bateți oul cu laptele. Într-o altă farfurie de plăcintă, condimentați Generos făina cu sare și piper. Dragați carnea de vită în făină, atingând excesul. Înmuiați feliile acoperite în amestecul de ouă bătute și dragați din nou în făină, bătând ușor stratul pentru a-l ajuta să adere.
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal până la sclipire. Lucrând în 2 loturi, prăjiți friptura la foc moderat, rotind o dată, până devine aurie și crocantă, aproximativ 5 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează ușor cu sare.
Turnați uleiul de gătit într-o ceașcă rezistentă la căldură și ștergeți tigaia. Întoarceți 2 linguri de ulei în tigaie și adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudra de curry și Sriracha și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Adăugați cafeaua și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați laptele de cocos, sucul de lămâie și zahărul, condimentați sosul cu sare și piper și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Puneți fripturile prăjite cu pui în boluri puțin adânci. Se acoperă cu sosul de curry și se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.