Friptură Festivă De Porc Glazurată Cu Afine

Friptura festivă de porc glazurată cu afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 172 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de amidon de porumb, friptură de umăr de porc, sos de afine cu boabe întregi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Porc Glazurată Cu Afine, Friptură Ușoară De Porc Glazurată Cu Afine, și Friptură De Porc Savuroasă Cu Glazură De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, într-o tigaie unsă.
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 45 de minute.
Așezați ceapa în jurul fripturii, acoperiți și coaceți timp de 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță, combinați sosul de afine, sucul de portocale, amidonul de porumb, coaja de portocală, scorțișoara și sarea; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute sau până se îngroașă. Lingură 3/4 cană peste friptură și ceapă; puneți sosul rămas deoparte.
Se coace, se unge ocazional, cu 30-45 de minute mai mult sau până când un termometru citește 160 -170 -170 -170 -170 -170 -170 -170 -170 -170 -17.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Încălziți sosul rezervat; se servește cu friptură și ceapă.