Fondue De Filet Marinat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fondue de filet marinat. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Dacă aveți la îndemână filet de porc și vită, oțet de cidru, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Filet De Porc Marinat, Carne De Vită Marinată, și Carne De Vită Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente.
Se toarnă în două pungi mari de plastic resigilabile; adăugați carne de porc într-o pungă și carne de vită în cealaltă. Sigilați pungile și întoarceți-le la strat; la frigider timp de 2 ore, întorcându-se ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada. Se usucă carnea cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul într-o oală de fondue la 375 de la Ilfov. Folosiți Furculițe de fondue pentru a găti carnea în ulei până când sucurile de porc se limpezesc și carnea de vită atinge coacerea dorită.