Fondue clasică de vită cu smântână și sos de hrean
Fondue clasică de vită cu smântână și sos de hrean este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de smântână, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Smântână Cu Hrean, Sos De Hrean Cu Smântână, și Piept de vită corned cu aragaz lent cu smântână de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul de hrean, combinați smântâna, hreanul, ceapa, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră pentru ca aromele să se amestece. (Sosul poate fi preparat cu până la 1 zi înainte, acoperit și refrigerat.
Se servește la temperatura camerei.) Face aproximativ 1 cană.
Topiți suficientă scurtare a legumelor într-o oală de fondue metalică pentru a ajunge la jumătatea părților laterale.
Încălziți aragazul de bucătărie la foc mare până când un termometru de prăjit citește 191°.
Transferați oala într-un arzător de fondue cu o flacără mare.
Permiteți oaspeților să-și gătească carnea după propriul gust.
Se servește cu sosul de hrean, împreună cu orice sosuri suplimentare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;