Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde
Rețeta flori crocante de anghinare cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.27 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, anghinare, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Vinete Prăjite Cu Inimi De Anghinare Și Salsa Verde, Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, și Flori De Anghinare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu 6 căni de apă rece și stoarceți sucul din 1 lămâie în castron.
Tăiați tulpinile de anghinare la același nivel cu baza. Îndoiți înapoi frunzele exterioare de 1 anghinare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galbene la bază.
Tăiați vârful verde pal de anghinare. Răspândiți cu grijă frunzele și răzuiți frunzele purpurii și sufocarea păroasă cu un balon sau o lingură de pepene galben. Tăiați părțile fibroase de la bază și frecați anghinarea peste tot cu o jumătate de lămâie.
Se pune într-un castron cu apă cu lămâie, apoi se repetă procesul de tundere cu anghinarea rămasă.
Scurgeți bine anghinarea, tulpina se termină.
Încălziți uleiul într-o cratiță adâncă de 2 litri la foc moderat până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează aproximativ 200 de metri F, apoi scufundați anghinarea cu clești, tulpina se termină în jos, în ulei. Fierbeți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 10 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Reîncălziți uleiul la foc moderat până când termometrul cu grăsimi adânci înregistrează 365 de anghinare 365 F. Suliță 1, prin centrul capătului tulpinii, cu o furculiță lungă de bucătărie și scufundați (încă pe furculiță) în ulei. Se prăjește până când frunzele sunt deschise, rumenite și crocante, 30 până la 40 de secunde.
Se scurge bine, tulpina se termină, pe prosoape de hârtie și se repetă procesul de prăjire cu anghinare rămase. Asigurați-vă că uleiul revine la 365 buc.F pentru fiecare anghinare.
Bateți împreună sucul de lămâie, pasta de hamsii și uleiul până se omogenizează. Se amestecă șalota, caperele și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Serviți anghinare fierbinți, calde sau la temperatura camerei cu sos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.