Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde

Flori crocante de anghinare cu Salsa Verde
Rețeta flori crocante de anghinare cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.27 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, anghinare, capere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Vinete Prăjite Cu Inimi De Anghinare Și Salsa Verde, Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, și Flori De Anghinare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu 6 căni de apă rece și stoarceți sucul din 1 lămâie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpinile de anghinare la același nivel cu baza. Îndoiți înapoi frunzele exterioare de 1 anghinare până când se desprind aproape de bază, apoi aruncați mai multe straturi de frunze în același mod până când frunzele expuse sunt de culoare verde pal în partea de sus și galbene la bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
3
Tăiați vârful verde pal de anghinare. Răspândiți cu grijă frunzele și răzuiți frunzele purpurii și sufocarea păroasă cu un balon sau o lingură de pepene galben. Tăiați părțile fibroase de la bază și frecați anghinarea peste tot cu o jumătate de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
BazaBaza
LămâieLămâie
Pepene GalbenPepene Galben
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
4
Se pune într-un castron cu apă cu lămâie, apoi se repetă procesul de tundere cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scurgeți bine anghinarea, tulpina se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
6
Încălziți uleiul într-o cratiță adâncă de 2 litri la foc moderat până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează aproximativ 200 de metri F, apoi scufundați anghinarea cu clești, tulpina se termină în jos, în ulei. Fierbeți până când anghinarea este fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CleșteClește
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Reîncălziți uleiul la foc moderat până când termometrul cu grăsimi adânci înregistrează 365 de anghinare 365 F. Suliță 1, prin centrul capătului tulpinii, cu o furculiță lungă de bucătărie și scufundați (încă pe furculiță) în ulei. Se prăjește până când frunzele sunt deschise, rumenite și crocante, 30 până la 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Se scurge bine, tulpina se termină, pe prosoape de hârtie și se repetă procesul de prăjire cu anghinare rămase. Asigurați-vă că uleiul revine la 365 buc.F pentru fiecare anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
1
Bateți împreună sucul de lămâie, pasta de hamsii și uleiul până se omogenizează. Se amestecă șalota, caperele și pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CapereCapere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Serviți anghinare fierbinți, calde sau la temperatura camerei cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista