Filet Mignon Umplut

Filet Mignon Umplut
Filet umplute mignon necesită în jurul valorii de 34 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 830 calorii, 39G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,7 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de roșii uscate la soare, frunze de busuioc, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură scumpă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mușcături De Filet Mignon Umplute, File Mignon Umplut Cu Crab, și File Mignon Umplut Cu Crab.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarele pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Într-un robot de bucătărie, pulsați împreună cremă de brânză, brânză de capră, roșii uscate la soare, busuioc, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Tăiați friptura în felii rotunde între 1/8 inch grosime. Dacă sunt puțin prea groase, le puteți bate puțin între 2 foi de folie de plastic cu un ciocan de carne cu față plată. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de brânză cremă pe centrul fiecărei felii de carne de vită. Îndoiți carnea în jurul amestecului de cremă de brânză pentru a forma o bilă, încercând să nu suprapuneți prea mult carnea de vită în 1 loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați mingea, cusați-o în jos pe o felie de pancetta și înfășurați-o în jurul mingii de vită. Asigurați pancetta la loc cu scobitori îmbibați cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Grătiți, întorcându-vă ocazional, până când pancetta este crocantă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista