Filet Mignon Umplut
Filet umplute mignon necesită în jurul valorii de 34 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 830 calorii, 39G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,7 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de roșii uscate la soare, frunze de busuioc, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură scumpă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mușcături De Filet Mignon Umplute, File Mignon Umplut Cu Crab, și File Mignon Umplut Cu Crab.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și ungeți ușor grătarele pentru a preveni lipirea.
Într-un robot de bucătărie, pulsați împreună cremă de brânză, brânză de capră, roșii uscate la soare, busuioc, sare și piper.
Tăiați friptura în felii rotunde între 1/8 inch grosime. Dacă sunt puțin prea groase, le puteți bate puțin între 2 foi de folie de plastic cu un ciocan de carne cu față plată. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Lingurați aproximativ 2 lingurițe de amestec de brânză cremă pe centrul fiecărei felii de carne de vită. Îndoiți carnea în jurul amestecului de cremă de brânză pentru a forma o bilă, încercând să nu suprapuneți prea mult carnea de vită în 1 loc.
Așezați mingea, cusați-o în jos pe o felie de pancetta și înfășurați-o în jurul mingii de vită. Asigurați pancetta la loc cu scobitori îmbibați cu apă.
Grătiți, întorcându-vă ocazional, până când pancetta este crocantă, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.