Fidea de vaci și varză
Taiteii de vaci și varza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 917 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați varză, spaghete, margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Brânză De Vaci-Tăiței De Arpagic, Turos Csusza-brânză de vaci cu caș uscat și tăiței, și Fidea și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, topiți 3 linguri de margarină.
Adăugați varză și ceapă. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Se amestecă pastele fierte în varză și se adaugă margarina rămasă. Se amestecă brânza de vaci și zahărul; gatiti pana se incalzeste.
Condimentează cu sare și piper după gust.