Tort De Morcovi De Modă Veche

Tort De Morcovi De Modă Veche
Această rețetă face 12 porții cu 527 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de canolan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Morcovi De Modă Veche, Tort De Morcovi De Modă Veche, și Tort alimentar Devil de modă veche (tort Mix Doctor) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ouăle, zahărul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și nucșoara; bateți în amestecul de ouă. Se amestecă morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
3
Se toarnă în două unse și presărat cu faina 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Pentru înghețare, într-un alt castron mare, unt de cremă și cremă de brânză până la lumină și pufos. Bate în vanilie. Bateți treptat în zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați suficient lapte pentru a obține consistența dorită de răspândire. Rezervați 1/2 cană glazură pentru decorare, dacă doriți. Amestecați nucile în glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
7
Imprastiati glazura între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale tort. Dacă decorați tortul, nuanțați 1/4 cană rezervată glazură portocaliu și 1/4 cană verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Tăiați o gaură mică în colțul de patiserie sau pungă de plastic; introduceți #7 sfat rotund de patiserie. Umpleți punga cu glazură portocalie. Pipe doisprezece morcovi pe partea de sus a tort, astfel încât fiecare felie va avea un morcov. Folosind vârful de patiserie cu frunze # 67 și glazura verde, țeava o frunză în partea de sus a fiecărui morcov.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Păstrați tortul în frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista