Ficat de vițel cu portocaliu
Ficatul de vițel cu portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 76 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână grăsime caul, piper, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ficat de vițel și ceapă, Ficat de vițel venețian și ceapă, și Ficat de vițel venețian cu ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Într-un castron mic, combinați coaja de portocală, usturoiul, rozmarinul, frunza de dafin zdrobită, fulgii de ardei roșu și 1 lingură de sare. Frecați fiecare bucată de ficat peste tot cu amestecul. Înfășurați fiecare bucată într-un pătrat de grăsime caul, introducând o frunză de dafin în fiecare pachet.
Grătiți sau prăjiți pachetele, întorcându-vă des și ungând cu sucul de portocale, timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. Se condimentează cu sare și piper.
Serviți imediat, cu coaja și scallions.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;