Fenicul Cremos În Tigaie
Feniculul cremos în tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 474 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, încercați să construiți o masă, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Saut medalioane din carne de porc cu fenicul fiert cremos, O tigaie de pui cremos și orez, și Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie.
Instrucțiuni
Tăiați bazele din bulbii de fenicul; tăiați în optimi, rezervând frunze pentru o altă utilizare. Aranjați feniculul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Bateți împreună frisca și următoarele 3 ingrediente și turnați peste felii de fenicul.
Presărați felii de fenicul cu pesmet și parmezan; punct cu unt.
Coaceți, acoperit, la 425 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când feniculul este fraged și cedează atunci când un cuțit este introdus în cele mai groase felii.