Fasole Verde-Gratin De Brânză De Capră

Fasole Verde-Gratin De Brânză De Capră
Gratinul de brânză de capră cu fasole verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frișcă, parmezan proaspăt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, Salată de fasole verde și ouă cu sos de brânză de capră, și Salată de fasole verde și ouă cu sos de brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Rupeți pâinea în bucăți mari; pulsați într-un robot de bucătărie de 2 sau 3 ori sau până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Stropiți ulei peste firimituri; adăugați 1/4 cană parmezan. Pulsați de 5 sau 6 ori sau până când este acoperit cu ulei. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Nuci PecanNuci Pecan
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Tăiați fasolea verde transversal în treimi. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Aruncați împreună fasolea, următoarele 4 ingrediente și restul de 1/2 cană de parmezan. Împachetați ferm amestecul în 4 (6 oz.) ramekins puțin adânci. Acoperiți fiecare cu folie de aluminiu și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Descoperiți și presărați cu amestec de firimituri.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți încă 8 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Adus la masă de autorul cărții de bucate Tasia Malakasis, proprietarul Belle Chvre creamery din elkmont, Alabama.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista