Fasole Pinto Mexicană
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea Pinto mexicană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. O porție conține 269 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sare, fasole pinto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Mexicană Și Fasole Pinto, Fasole Pinto Mexicană De La Zero (1 Oală), și Fasole Pinto Cu Condimente În Stil Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea pinto; așezați într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei și aduceți la fierbere. Se fierbe fasolea 1 minut. Acoperiți, scoateți de pe foc și lăsați să se înmoaie 1 oră.
Aduceți fasolea, bulionul și ingredientele rămase la fiert. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore. Se răcește, dacă se dorește; reîncălziți la foc mediu.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.