Fasole Coapte I

Fasole Coapte I
Fasole la cuptor s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână fasole coaptă, zahăr brun, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Cele Mai Bune Fasole Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o caserolă, combinați fasolea, zahărul brun, ketchup-ul și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Coaceți, acoperit, timp de 45 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista