Fasole Coapte I
Fasole la cuptor s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 240 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți la îndemână fasole coaptă, zahăr brun, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Cele mai bune fasole la grătar și încă 5 fasole la cuptor de iubit, Fasole La Cuptor, și Cele Mai Bune Fasole Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o caserolă, combinați fasolea, zahărul brun, ketchup-ul și sosul Worcestershire.
Coaceți, acoperit, timp de 45 de minute sau până la bule.