Fasole coaptă mai bună
„Better Baked Beans” este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 12 porții. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 206 calorii , 8 g de proteine și 5 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați ceapă, ketchup, zahăr brun și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este apreciată de 7 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 41% , acest preparat este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și „Smokin' Willy Barbecue Baked Beans” , „Smoky Baked Beans” și „The Best Baked Beans” .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Într-un bol mare, amestecați fasolea coaptă, ceapa, zahărul brun, siropul, ketchup-ul și muștarul.
Toarnă într-o tavă de copt de 23x33 cm și așează fâșii de bacon deasupra.
Coaceți timp de 35-40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când slănina se rumenește și fasolea se îngroașă.