Este-o-Snap gelatină Cheesecake
Această rețetă face 8 porții cu 351 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 46 de fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă philadelphia, vanilie, crustă de cracker graham gata de utilizare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake mango fără ouă / fără coacere, fără Cheesecake cu gelatină, Cheesecake Stratificat Cu Citrice-Gelatină, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Iaurt Grecesc (Fără Gelatină!).
Instrucțiuni
Se amestecă gelatina și zahărul într-un castron mic.
Se adaugă apă clocotită; se amestecă 5 minute sau până când gelatina este complet dizolvată.
Bateți crema de brânză și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la crem. Adăugați treptat amestecul de gelatină, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare. La frigider 45 de minute sau până se îngroașă, amestecând la fiecare 15 minute.
Se toarnă în crustă de plăcintă.
La frigider 3 ore sau până când este ferm.