Eglefin afumat și prăjituri cu ierburi
Eglefinul afumat și prăjiturile de pește din plante sunt un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 260 calorii. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, cartofi, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dublu Eglefin Fishcakes, Gratin de eglefin afumat, și Supă Afumată De Eglefin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° (190C).
Așezați eglefinul afumat într-un vas de copt cu 3 lingurițe de apă. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 15 minute, până când se încălzește. Descoperiți și lăsați să se răcească, apoi fulgi în bucăți.
Amestecați eglefinul în fulgi, piureul de cartofi, ceapa verde, pătrunjelul, coaja și sucul de lămâie și muștarul împreună într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți amestecul în 12 prăjituri.
Așezați făina într-un vas mic, oul bătut în altul și firimiturile de pâine într-un al treilea fel de mâncare.
Rotiți fiecare tort de pește în făină, apoi înmuiați-l în ou și acoperiți-l cu firimiturile de pâine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. În loturi, adăugați prăjiturile și gătiți aproximativ 5 minute, întorcând o dată, până se rumenesc.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;