Dovlecelul de roșii-busuioc este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 64 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmezan, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Dovlecei De Busuioc De Roșii Sotate, Dovlecei Umpluți Cu Roșii, Busuioc Și Feta, și Tartă Cu Busuioc De Roșii Cu Crustă De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă supa, sucul de lămâie, busuiocul, usturoiul, dovlecelul, piperul și ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se încălzește la fierbere. Acoperă.
3
Gatiti la foc mic 15 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)