Dovleac De Ghindă Cu Gorgonzola
Acorn Squash cu Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de dovlecei de ghindă, scurtarea aromei de unt, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Ghindă Squash și Gorgonzola Pizza, Squash De Ghindă Prăjită Și Pizza Gorgonzola, și File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce squash cu un cuțit în mai multe locuri.
Așezați dovleceii direct pe raftul din mijloc în cuptor.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când se înmoaie.
Scoateți din cuptor; rece.
Tăiați fiecare dovleac în jumătate; scoateți și aruncați semințele.
Tăiați fiecare jumătate în două pene. Aranjați, cu pielea în jos, pe o tigaie ușor unsă.
Periați părțile tăiate cu scurtare. Condimentează cu sare și piper după gust.
Combinați brânza și stafidele. Acoperiți fiecare pană de dovlecei cu amestec de brânză și presărați uniform cu pesmet; stropiți cu scurtarea rămasă.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și aurie.