Desert Cu Panglică Cu Ciocolată Și Unt De Arahide
Ciocolata & unt de arahide Ribbon desert este un fără gluten condiment. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce, zahăr, unt de arahide cremos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Desert Cu Panglică Cu Ciocolată Și Unt De Arahide, Desert De Ciocolată Cu Unt De Arahide, și Desert De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți 8 fursecuri în firimituri fine; se amestecă cu unt. Apăsați pe fundul tăvii de pâine 9x5-inch căptușite cu folie.
Bateți următoarele 4 ingrediente într-un castron mare cu mixer până se amestecă.
Bateti in 3 cani bici rece.
Lingura 1/2 cana amestec de brânză cremă în castron mic; se amestecă în ciocolată topită până la amestec.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă rămas pe crustă; deasupra cu amestec de ciocolată. Acoperiți cu amestecul de brânză cremă rămas.
Congelați 4 ore sau până când este ferm. Inversați desertul pe farfurie.
Îndepărtați folia, apoi re-invertiți desertul pe platou, astfel încât stratul de firimituri să fie pe fund. Rupeți grosolan cookie-urile rămase. Desert de top cu biciul rece rămas și cookie-urile sparte.