Desert cu cremă de lămâie
Desertul cu cremă de lămâie necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 286 de calorii . Această rețetă este pentru 24 de persoane. Este un desert ieftin. Vă este oferit de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, nuci, amidon de porumb și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Desert în straturi de lămâie ,Chimichangas cu desert de caise cu cremă de mascarpone și Inele de mere cu sirop de cremă de scorțișoară, desert .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați zahărul și amidonul de porumb; adăugați treptat apa, amestecând până la omogenizare. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1 minut sau până se îngroașă.
Luați de pe foc. Încorporați o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușurile de ou; puneți totul înapoi în cratiță, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 1 minut.
Luați de pe foc; încorporați untul și coaja de lămâie, amestecând ușor. Adăugați sucul de lămâie, amestecând ușor. Dați la frigider până se răcește.
Într-un bol, combinați făina și nucile.
Încorporați untul până când amestecul capătă o consistență grosieră. Apăsați pe fundul unei forme de copt unse cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Coaceți la 175°C timp de 15-20 de minute sau până când marginile devin aurii. Dați la răcit pe un grătar.
Într-un bol, bateți crema de brânză și zahărul pudră până obțineți o compoziție omogenă; întindeți cu grijă peste crustă.
Ungeți cu amestecul de lămâie răcit. Într-un alt bol, bateți laptele și amestecul de budincă la foc mic timp de 2 minute; încorporați vanilia. Încorporați jumătate din toppingul bătut.
Întindeți peste stratul de lămâie.
Întindeți cu toppingul rămas. Dați la rece timp de cel puțin 4 ore înainte de a tăia.