Risotto de dovleac și brânză de capră

Risotto de dovleac și brânză de capră
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru cutia de rețete, Risotto de dovleac și brânză de capră ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 453 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită slănină de mere, brânză de capră grosieră, nucșoară și bulion de pui. 780 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto de dovleac și brânză de capră, Risotto de dovleac cu brânză de capră și afine uscate, și Risotto de dovleac cu țepi de Bourbon cu prosciutto și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună bulionul și dovleacul într-o cratiță medie grea și fierbeți la foc mediu. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim pentru a menține bulionul de dovleac cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Gatiti slanina intr-o tigaie medie la foc mediu pana se rumeneste si crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați pe un prosop de hârtie cu o lingură pliată pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Topiți untul într-o cratiță mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați prazul și 1 linguriță de sare. Gatiti pana aproape fraged, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
(tub Mare)(tub Mare)
7
Se amestecă în cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați orezul și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Adăugați vinul și fierbeți, amestecând continuu, până se absoarbe complet, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați 1/2 cană din bulionul de dovleac și amestecați până se absoarbe aproape complet, 1 până la 2 minute. Continuați să gătiți orezul, adăugând bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu și lăsând fiecare adăugare să se absoarbă înainte de a adăuga următoarea. Gatiti pana cand orezul este fraged, dar inca ferm la muscatura, iar amestecul este cremos, 20 pana la 25 de minute, adaugand bulion cald suplimentar cu 1/4 cani daca risotto este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
11
Se amestecă parmezanul, 1 lingură de pătrunjel, restul de sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
14
Împărțiți risotto-ul între 6 boluri puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
15
Presărați fiecare cu slănina, brânza de capră și pătrunjelul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Brut ros. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista