Salată de spanac cu sos Meyer Lemon Caesar și crutoane de pâine plată

Salată de spanac cu sos Meyer Lemon Caesar și crutoane de pâine plată
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru cutia de rețete, salata de spanac cu sos Meyer Lemon Caesar și crutoane de pâine plată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 563 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, și Salată Caesar cu sos Caesar de casă și crutoane.

Instrucțiuni

1
Puneți sucul de lămâie, usturoiul, muștarul, maioneza, hamsiile, oțetul de vin roșu, sarea și o cantitate bună de piper negru proaspăt măcinat într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
HamsiiHamsii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați brânza rasă și amestecați câteva secunde pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Așezați spanacul într-un castron mare, adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi fiecare frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Adăugați crutoane de pâine plată și aruncați din nou. Se acoperă cu parmezan ras și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
CrutoaneCrutoane
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
5
Aplatizați aluatul de pâine plată, apăsați ușor într-un dreptunghi mare, periați liberal cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și aruncați pe grătar. Grătiți pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine PlatăPâine Plată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Tăiați în benzi de aproximativ 2 până la 3 inci lungime și 1/4 inci lățime.;
7
Se amestecă apa și drojdia într-un castron mare și se lasă să stea 5 minute până la dovadă. Se toarnă treptat în 2 căni de făină și se amestecă pentru a se încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Se amestecă aproximativ 1 minut pentru a forma un burete.
9
Lăsați să stea, acoperit, cel puțin 1 oră.
10
Pune burete în vasul unui mixer stand. Folosind cârligul de aluat, adăugați sarea și uleiul, apoi adăugați făina, 1/2 cană la un moment dat, pentru a forma un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
11
Scoateți din castron și frământați.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
12
Așezați într-un castron curat cu ulei și lăsați să crească, încet, aproximativ 2 1/2 ore. Împărțiți aluatul în 4 bile, dacă doriți, lăsați să crească din nou timp de 1/2 oră, apoi rulați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca sticla luminoasă Vintage Dom Perignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista