Salată Caldă De Spanac Cu Slănină

Salată Caldă De Spanac Cu Slănină
Salata caldă de spanac cu slănină necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 250 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână spanac pentru copii, sare și piper, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată Caldă De Spanac Și Slănină, Salată de spanac cu pansament cald de slănină, și Salată De Spanac Cu Pansament Cald De Slănină.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Scurgeți, rezervând 1 lingură de picături. Se amestecă făina în picături până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Într-un castron mare, bateți oul; adăugați apă, oțet, zahăr, sare și piper. Se toarnă încet în tigaie. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Așezați spanacul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți pansamentul de pe foc; amestecați slănina rezervată. Lingurați imediat cantitatea dorită peste spanac; adăugați crutoane; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
SpanacSpanac
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
Serviți cald.
8
Păstrați pansamentul rămas la frigider până la 2 zile. Înainte de servire, reîncălziți la foc mic doar până când este încălzit.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Revista