Cuscus cu legume de iarnă
Cuscusul cu legume de iarnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 247 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, dovleac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cuscus cu legume de iarnă, Tocană de legume de iarnă peste cuscus, și Legume De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare cu față dreaptă la foc mediu-mare, amestecând până când untul se topește.
Adăugați șalotă; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați jalapeo; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Adăugați dovlecei de nucă; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați naut; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Adăugați cuscusul și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă 1 3/4 căni de apă clocotită și sare; scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 8 minute. Puf de amestec de cuscus cu o furculiță.
Adăugați pătrunjel proaspăt și suc de lămâie; aruncați ușor pentru a combina. Se acoperă cu parmezan.