Curry de pui birmanez cu linte galbenă (Kalapei Kyetharhin)

Curry de pui birmanez cu linte galbenă (Kalapei Kyetharhin)
Curry de pui birmanez cu linte galbenă (Kalapei Kyetharhin) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 348 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Linte Curry galben și Halloumi, Panthay Khauk-swe (stil birmanez ?Pui? și Curry de tăiței), și Curry De Vită Birmană.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu apă până la 2 centimetri deasupra lintei. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Combinați chimenul și următoarele 5 ingrediente (prin cuișoare) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Adăugați pui; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați ceapa; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se adaugă amestecul; saut 4 minute. Se amestecă bulionul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați linte și frunze de dafin; acoperiți și fierbeți 30 de minute. Descoperiți și fierbeți 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
LinteLinte

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Bergh Gruner Veltliner cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Bergh Gruner Veltliner
Bergh Gruner Veltliner
Galben deschis cu reflexe verzi strălucitoare, note fine de plante în nas, măr verde și pepene galben cu un indiciu de citrice, proaspăt și primitor pe palat. Juicy cum ar fi fructele crocante, structura de aciditate plină de viață, piper jucăuș cu unitate. Picant și mineral.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista