Curry de miel și legume este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 609 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sfeclă de argint, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Curry De Miel pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berger Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.