Curcan presat și Cheddar de fermă pe pâine cu ouă

Curcan presat și Cheddar fermă pe pâine de ou ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 387 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pâine brioșă, conserve de fructe, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Penne la cuptor cu Cheddar de fermă și praz, Ouă coapte cu Cheddar de fermă și cartofi, și Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o presă electrică pentru sandvișuri (sau fier de vafe). Faceți 2 sandvișuri, împărțind uniform brânza și curcanul între ele.
Întindeți exteriorul fiecărui sandviș cu untul și gătiți atât pe presă, cât și pe fier. (Sau gătiți sandvișurile într-o tigaie grea de saut la foc mediu, rotind o dată, până când exteriorul se rumeneste și brânza s-a topit.)
Se servește cu chutney, sos de afine sau conserve.
Tăiați crustele și apăsați sandvișurile într-un fier de vafe pentru cea mai prietenoasă dintre prezentări (aproximativ 2 minute).
Se servește cu o răspândire de fructe, cum ar fi gem de piersici sau caise.