Cupcakes cu vanilie fără Gluten cu glazură vegană de unt

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes de vanilie fără Gluten cu glazură vegană de unt. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 325 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de margarină fără lactate, gumă de xantan, pulbere / amidon de săgeată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes de vanilie fără Gluten cu glazură de unt de vanilie fără lactate, Cupcakes Cu Vanilie Fără Gluten Cu Glazură De Ciocolată Vegană, și Cupcakes din catifea roșie fără Gluten cu glazură de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți și ungeți ușor 12 căni de brioșe (sau folosiți căptușeli de hârtie sau cupe de brioșe din silicon).într-un castron mare, combinați amestecul de făină, zahărul, săgeata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, guma de xantan și salt.In un castron mic, combinați apa rece și înlocuitorul de ou Ener-G și bateți energic timp de 1 minut sau până când este foarte spumos (cum ar fi albușurile bătute).
Adăugați 3 linguri de lapte alternativ, ulei, 1-1/2 linguri de vanilie și oțet de cidru de mere și amestecați bine pentru a combina.
Adăugați amestecul de înlocuire a ouălor și apa seltzer pentru a usca ingredientele și bateți bine pentru a combina.Umpleți cupele de brioșe pregătite folosind o cupă de cupă sau o cană de măsurare de la calibru.
Coaceți timp de 20 până la 22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Scoateți din cuptor. Lăsați cupcakes-urile să se răcească ușor în tigaie și transferați-le într-un raft pentru a se răci complet înainte de îngheț.În timp ce cupcakes se gătesc, pregătiți glazura. Într-un castron mediu, bateți margarina cu un mixer electric la viteză medie sau bateți timp de 30 de secunde.
Adăugați zahărul cofetarilor, restul de 2 linguri de lapte de soia și restul de 1 linguriță de extract de vanilie și bateți sau bateți bine timp de 2 sau 3 minute sau până când este ușor și pufos.Folosind o spatulă mică sau o pungă de patiserie, întindeți sau lipiți decorativ glazura deasupra fiecărui cupcake răcit.Cupcakes-urile înghețate sunt perisabile, așa că vă recomandăm doar glazurarea cupcakes-urilor, după cum este necesar. Păstrați glazura suplimentară de cremă de unt într-un recipient etanș la frigider și cupcakes extra neînghețate într-un recipient etanș din plastic sau o pungă cu fermoar la temperatura camerei.