Creveți Jumbo Marsala-Style: Gamberoni alla Marsala

Creveți Jumbo Marsala-Style: Gamberoni alla Marsala
Creveți Jumbo în stil Marsala: Gamberoni alla Marsala durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție conține 407 calorii , 36 g de proteine și 17 g de grăsimi . Pentru 4,89 USD per porție , obțineți o băutură care servește 4. Dacă aveți la îndemână marsala, frunze de mentă rupte, frunze de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt brioșe Jumbo cu afine , cupcakes cu iaurt și marmură și Cookinghow Penne Alla Vodka .

Instrucțiuni

1
Curățați și devineți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticla MarsalaSticla Marsala
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Rosie, Taiata In Hartie Felii SubtiriCeapa Rosie, Taiata In Hartie Felii Subtiri
3
Așezați creveții într-un singur strat. Asezonați cu sare și piper. Acoperiți cu țelină, ceapă, roșii, coacăze, capere și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
U-12 CrevețiU-12 Creveți
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Încălziți prin. Se amestecă și se deglazează cu Marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
5
Împărțiți în 4 farfurii, stropiți cu fulgi de chili, frunze de fenicul, busuioc și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Serviți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista