Creveți și mazăre korma
Creveți & mazăre korman este un curs principal care servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 445 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă de la BBC Good Food are 14 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, creveți, pastă de korma și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare sunt Pesto de mazăre și spaghete de creveți, Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, și paneer korma, cum să faci mughlai Shahi paneer Korma.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare cu ceapa și înmuiați timp de 10 minute.
Adăugați pasta de Korma și scorțișoara și prăjiți încă 3 minute.
Se toarnă bulionul și se fierbe încă 3 minute.
Între timp, gătiți orezul basmati urmând instrucțiunile ambalajului.
Introduceți mazărea și creveții în sosul korma și gătiți ușor până când se încălzește. Se amestecă iaurtul grecesc, migdalele și condimentele. Aruncați scorțișoara, împrăștiați cu coriandru și serviți cu orezul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.