Creveți în sos de Sake-usturoi
Creveți în sos Sake-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 188 calorii. Un amestec de unt, pâine crustă, sake și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tempura de creveți cu sos de Sake de soia, Sake-creveți aburit, și Summer sake Sangria: un cocktail de sake ușor și răcoritor.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu, amestecați usturoiul și ceapa în ulei de măsline până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați creveți și sake. Se amestecă des până când creveții sunt opaci, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 2 până la 3 minute.
Adăugați unt, sos de soia și pătrunjel; se amestecă până se topește untul și se amestecă în sos.
Lingurați în 4 boluri mici de mică adâncime.
Serviți cu pâine crustă sau orez fiert fierbinte.