Cremă fără lapte de supă de ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați crema de ciuperci fără lactate. Această rețetă servește 3. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 244 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, făină, margarină fără lactate hidrogenată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 414 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cremă condensată instantanee fără lapte de supă de ciuperci, Copycat Campbell ' s Cream of Mushroom Soup care este Vegan fără lactate, și Supă cremoasă de Broccoli fără cremă {fără Gluten, fără lactate și cu conținut scăzut de carbohidrați}.
Instrucțiuni
Se taie ciupercile și ceapa și se fierbe în margarină până când ceapa devine translucidă și ciupercile s-au micșorat în dimensiune și s-au întunecat.
Bateți făina până se încorporează bine, apoi adăugați bulion și băutură din lapte de cocos. Se aduce la fierbere, amestecând constant până când amestecul se îngroașă.Se condimentează cu sare și piper și se servește. Poate fi folosit ca o supă de sine stătătoare pentru o masă sau în alte feluri de mâncare. Foarte gustos și ușor!