Cremă De Mentă Brownie Torte
Crema de mentă Brownie Torte ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 9. O porție conține 450 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, cremă de brânză, extract de mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 286 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Mentă Brownie Torte, Tort de bezea cu cremă de mentă, și Tort De Înghețată Brownie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Tigaie Line13x9-inch cu folie, lăsând folia să atârne 2 inci peste capetele tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit. Faceți brownie mix conform instrucțiunilor de pe cutie pentru brownies cakelike.
Întindeți aluatul în tigaie.
Coaceți 26 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un castron mediu, bateți 1/2 cană frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți ingredientele rămase cu cremă de mentă la viteză mică până se omogenizează; bate la viteză medie până se omogenizează. Amestecați ușor frisca în amestecul de brânză cremă.
În cratița de 1 litru, încălziți 1/4 cană de frișcă la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe; se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană chipsuri de ciocolată până se topesc.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 1 oră sau până se îngroașă ușor.
Scoateți brownies din tigaie, folosind folie pentru a ridica.
Tăiați brownies în cruce pentru a face 3 dreptunghiuri egale. Tăiați părțile laterale, dacă doriți.
Pentru a asambla torte, Așezați 1 dreptunghi brownie pe platoul de servire; se întinde cu 2/3 cană cremă de mentă. Se acoperă cu al doilea dreptunghi brownie; se întinde cu Ganache de ciocolată neagră. Se acoperă cu al treilea dreptunghi brownie; se întinde cu crema rămasă. La frigider neacoperit până la servire.
Între timp, așezați o bucată de pergament de gătit sau hârtie cerată pe foaia de prăjituri. Desenați contururi de copac de 1 1/2 până la 2 inci sau urmăriți în jurul tăietorului de prăjituri în formă de copac de 2 inci, lăsând spațiu de 1/2 inci între fiecare copac. Scobitoare centrală în partea de jos și 1/2 inch în fiecare contur de copac. În cratița de 1 litru, încălziți 1 cană de chipsuri de ciocolată și scurtarea la foc mic, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc.
Se toarnă ciocolată în punga de decorare prevăzută cu vârf simplu sau pungă de plastic resigilabilă; decupați un colț. Începând de la partea de sus a fiecărui contur copac, ciocolata țeavă peste copac și sfârșitul scobitoare în copac; umple centrul cu linii aleatoare, squiggly. Se da la frigider pana se intareste ciocolata. Scoateți ușor copacii din hârtie; refrigerați până la servire.
Chiar înainte de servire, presărați torte cu bomboane și aranjați copaci de ciocolată deasupra. A se păstra acoperit la frigider.