Cranberry Crunch
Cranberry Crunch ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de înghețată de fasole de vanilie, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cranberry-Apple Nut Crunch, Salată De Crunch De Afine, și Criza De Afine Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti toppingul, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, ovăzul și zahărul brun într-un bol mediu.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Pentru a pregăti umplutura, combinați afine și următoarele 4 ingrediente (prin amidon de porumb) într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Reduceți căldura; fierbeți 5 până la 8 minute sau până când apar afine.
Scoateți din căldură. Se amestecă vanilia; se toarnă amestecul într-o tigaie metalică pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Presărați topping peste umplutura de afine.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când se rumenesc și toppingul. Se răcește cel puțin 15 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Se servește cu înghețată.